Rrethi Malësi e Madhe, Qarku Shkodër

rrethi malesi e madhe qarku i shkodres
Rrethi Malësisë e Madhe është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi i Malësisë bën pjesë në Qarkun e Shkodrës. Kryeqendra e Rrethit Malësi e Madhe është Kopliku. Rrethi i Malësisë së Madhe përbëhet nga një bashki dhe pesë komuna:

Bashkia Koplik, Komuna Gruemirë, Komuna Kastrat, Komuna Kelmend, Komuna Qendër (Malësi e Madhe), Komuna Shkrel.

COMMENTS