Rrethi Pukë, Qarku i Shkodër

rrethi i pukes qarku i shkodres
Rrethi i Pukës përbëhet nga 2 bashki dhe 8 komuna:

Bashkia Pukë, Bashkia Fushë-Arrëz, Komuna Gjegjan, Komuna Blerim, Komuna Fierzë (Pukë), Komuna Iballë, Komuna Qelëz, Komuna Qafë-Mali, Komuna Qerret, Komuna Rrapë.

COMMENTS