Komuna Shosh, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

komuna shosh, rrethi shkoder, qarku shkoder
Shoshi është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Komuna Shosh ka një sipërfaqe prej 95 km2 dhe një popullsi prej 1 800 banorë.

Komuna Shosh përbëhet nga këto fshatra:
  • Brashtë
  • Ndrejaj
  • Nicaj-Shosh
  • Palaj
  • Pepsumaj

COMMENTS