Bashkia Vau i Dejës, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Bashkia Vau i Dejës Shkodër
Bashkia Vau i Dejës është njëra nga dy bashkitë e Rrethit të Shkodrës që bën pjesë në Qarkun e Shkodrës.
Sipërfaqja territoriale e Bashkisë Vau i Dejës është prej 98.50 km2 dhe ka një popullsi prej 12 900 banorë.

Bashkia Vau i Dejës përbëhet nga qyteti Vau i Dejës dhe këto fshatra:
  • Dush
  • Gomsiqe
  • Kaçë
  • Karmë
  • Mjedë
  • Naraç
  • Shelqet
  • Spathar

COMMENTS