Komuna Ana e Malit, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Ana e Malit Shkodër
Ana e Malit është një komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër.
Komuna Ana e Malit ka një sipërfaqe prej 41,80 km2 dhe një popullsi prej 5 900 banorë.

Komuna Ana e Malit kufizohet:

 • Në Veri me fshatin Shirokë.
 • Në Jug me lumin Buna.
 • Në Lindje me komunën Rrethina.
 • Në Perëndim me Malin e Zi.

Komuna Ana e Malit përbëhet nga këto fshatra:

 • Bobot
 • Dramosh
 • Muriqan
 • Oblikë
 • Oblikë e Sipërme
 • Obot
 • Shtuf
 • Vallas
 • Velinaj
 • Vidhgar

COMMENTS