Komuna Bërdicë, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Bërdicë Shkodër
Bërdicë është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku i Shkodrës. Bërdica ka një sipërfaqe prej 31 km2 dhe një popullsi prej 9 500 banorë.

Komuna Bërdicë përbëhet nga këto fshatra:

  • Beltojë
  • Bërdicë e Madhe
  • Bërdicë e Mesme
  • Bërdicë e Sipërme
  • Mali Hebaj
  • Trush

COMMENTS