Komuna Bushat, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Bushat Shkodër
Bushati është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Komuna Bushat ka një sipërfaqe prej 92.7 km2 dhe një popullsi prej 23 300 banorë.

Komuna Bushat përbëhet nga këto fshatra:

 • Ashtë
 • Barbullush
 • Bushat
 • Fshati i Ri
 • Hotën
 • Kozmaç
 • Kukëli
 • Mali i Jushit
 • Melgush
 • Plepan
 • Plezhë
 • Rranxa
 • Shkjezë
 • Stajkë

COMMENTS