Rrethi Pukë, Qarku i Shkodër

Puka Rrethi Pukë
Rrethi i Pukës bën pjesë në Qarkun e Shkodrës dhe përbëhet nga 2 bashki dhe 8 komuna:

  • Bashkia Fushë-Arrëz
  • Bashkia Pukë
  • Komuna Blerim
  • Komuna Fierzë (Pukë)
  • Komuna Gjegjan
  • Komuna Iballë
  • Komuna Qafë-Mali
  • Komuna Qelëz
  • Komuna Qerret
  • Komuna Rrapë

COMMENTS