Rrethi Shkodër - Qarku Shkodër

Rrethi i Shkodres Shkodra
Rrethi Shkodër është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun e Shkodrës, ka rreth 293.746 banorë dhe një sipërfaqe prej 1,631 km². Kryeqendra e Rrethit Shkodër është Shkodra.

Rrethi Shkodër përbëhet nga 2 Bashki dhe 15 Komuna:

COMMENTS