Komuna Gur i Zi, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Gur i Zi Shkodër
Gur i Zi është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Komuna Gur i Zi ka një sipërfaqe prej 81.7 km2 dhe një popullsi prej 11 800 banorë.

Komuna Gur i Zi përbëhet nga këto fshatra:

 • Gajtan
 • Ganjollë
 • Gur i Zi
 • Juban
 • Kuç
 • Mazrek
 • Rragam
 • Renc
 • Sheldi
 • Shpor-Maliq
 • Vukatanë

COMMENTS