Komuna Hajmel, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Hajmel Shkodër
Hajmel është një komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Komuna Hajmel ka një sipërfaqe prej 30.60 km2 dhe një popullsi prej 6 400 banorë.

Komuna Hajmel përbëhet nga këto fshatra:

  • Dheu i Lehtë
  • Hajmel
  • Nënshat
  • Paçram
  • Pistull

COMMENTS