Komuna Mnelë-Vig, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Mnelë-Vig Shkodër
Mnelë Vig është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Komuna Mnelë-Vig ka një sipërfaqe prej 73 km2 dhe një popullsi prej 2 900 banorë.

Komuna Mnelë-Vig përbëhet nga këto fshatra:

  • Mnelë e Madhe
  • Mnelë e Vogël
  • Vig

COMMENTS