Komuna Postribë, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Postribë Shkodër
Postriba është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Komuna Postribë ka një sipërfaqe prej 111 km2 dhe një popullsi prej 11 600 banorë.

Komuna Postribë përbëhet nga këto fshatra:

 • Boks
 • Domen
 • Dragoç
 • Drisht
 • Kullaj
 • Mes
 • Myselim
 • Prekal
 • Shakotë
 • Urë e Shtrejtë
 • Vilzë

COMMENTS