Komuna Pult, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Pult Shkodër
Pult është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Pulti ka një sipërfaqe prej 123 km2 dhe një popullsi prej 3 580 banorë.

Komuna Pult përbëhet nga këto fshatra:

  • Bruçaj
  • Gjuraj
  • Kir
  • Mëgullë
  • Plan
  • Pog
  • Xhan

COMMENTS