Komuna Shalë, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Shalë Shkodër
Shalë është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Shala ka një sipërfaqe prej 215 km2 dhe një popullsi prej 5700 banorë.

Komuna Shalë përbëhet nga këto fshatra:

 • Abat
 • Breg-Lumi
 • Gimaj
 • Lekaj
 • Lotaj
 • Ndërhysaj
 • Nënmavriq
 • Nicaj-Shalë
 • Pecaj
 • Theth
 • Vuksanaj

COMMENTS