Komuna Shllak, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Shllak Shkodër
Shllak është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Shllaku ka një sipërfaqe prej 72 km2 dhe një popullsi prej 1 570 banorë.

Komuna Shllak përbëhet nga këto fshatra:

  • Barcollë
  • Benë
  • Kroni i Madh
  • Palaj-Gushtë
  • Ukbibaj
  • Vukaj
  • Vukjakaj Gegaj

COMMENTS