» » » » » » » Komuna Shosh, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Komuna Shosh, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

komuna shosh rrethi shkoder, qarku shkoder
Shosh është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Shoshi ka një sipërfaqe prej 95 km2 dhe një popullsi prej 1 800 banorë.

Komuna Shosh përbëhet nga këto fshatra:

  • Brashtë
  • Ndrejaj
  • Nicaj-Shosh
  • Palaj
  • Pepsumaj

COMMENTS