Komuna Velipojë, Rrethi Shkodër, Qarku Shkodër

Velipoja Komuna Velipojë
Velipojë është një Komunë në Rrethin e Shkodrës, Qarku Shkodër. Velipoja ka një sipërfaqe prej 72.40 km2 dhe një popullsi prej 8 800 banorë.

Komuna Velipojë përbëhet nga këto fshatra:

  • Baks i Ri
  • Baks-Rrjoll
  • Ças
  • Gomsiqe e Re
  • Luarzë
  • Mali Kolaj
  • Pulaj
  • Reç i Ri
  • Reç-Pulaj
  • Velipojë

COMMENTS