Home » best 10 north shkoder » best ten north shkoder » best-ten-north-shkoder » Best 10 North, personazhet veriorë më të mirë të vitit

Best 10 North, personazhet veriorë më të mirë të vitit

Best 10 North Shkoder
Best 10 North është një Mbrëmje Gala që mbahet me datë 25 janar në teatrin Migjeni të qytetit të Shkodrës. Qëllimi i këti eventi është përzgjedhja dhe nderimi i 10 personazheve më të mirë të vitit, nga trevat e veriut, që me punën dhe angazhimet e tyre kanë spikatur më shumë në aktivitete të ndryshme si:

  • Politikani më i mirë
  • Kryetari i Komunës
  • Shkrimtari
  • Piktori
  • Skulptori
  • Biznesmeni
  • Aktori dramatik
  • Aktori i humorit
  • Sportisti
  • Trajneri më i mirë

COMMENTS