Dream Visions, Parku i Taraboshit

Dream Visions Parku i Taraboshit
Disa nga vizionet tona, ndoshta të pamundura, dëshirojmë t'i ndajmë me ju, mund të bashkoheni me ne duke na ndihmuar ose duke i ndarë të juajat me qytetin e mrekullueshëm të Shkodrës. Ripyllëzimi i Parku të Taraboshit, krijimi i një kurore të gjelbër për qytetin, ku të ndërthuret perspektiva e krijimit të një parku kodrinor. Duke pasur në mendje peizazhin e mrekullueshëm që të fal ky mjedis, do mund të imagjinojmë kënaqësinë e piknikëve, shëtitjeve dhe aktiviteteve të ndryshme.

COMMENTS