Little Museums në piacën e shkodrës

Shkodra Shkoder
Ideja nis duke bërë një shëtitje në piacën e vjetër të qytetit, duke shikuar pllaka të shumta në muret e shtëpive që na befasojnë se sa intelektualë kanë jetuar te ajo rrugë ku ne kalojmë e rrallë i kemi vërejtur. Më e pakta është që ne t'i njohim ato. Këtu nisi ideja e krijimit të një rrjeti me muze të vegjël. Dhoma të vogla të shtëpive të përshtaten duke krijuar atmosferën me orenditë që janë përdorur nga intelektualët, artistët, shkrimtarët e shumë e shumë të tjerë figura të shquara të Shkodrës dhe Kombit shqiptar.

COMMENTS