Ura Art e Bahçallekut

Bahçallek Shkodra Shkoder
Në stinën e ngrohtë të verës ura e vjetër e Bahçallekut, e lënë e vetmuar, të kthehet në një pikë pushimi për turistët kalimtarë, një bar portativ, pikë informacioni për të huajt dhe jo vetëm... gjatë gjithë gjatësisë së urës të vendosen piktura në kanavace, do ishin jo vetëm diçka e veçantë por besojmë se studentët e Akademisë së Arteve të Shkodrës, piktorët e shumtë të qytetit do ishin të interesuar që disa nga punimet e tyre të shfaqeshin e pse jo edhe të shiteshin. Në këtë mënyrë ndihmohet sado pak arti shkodran dhe hyrja e qytetin do të ishte më e këndshme.

COMMENTS